Gele tanden, weg ermee!

Niemand wilt van die gele tanden hebben, toch heeft meer dan de helft van de bevolking gele tanden.

 

Kinderen hebben vaak witte tanden en hebben een perfecte lach waar de tanden stralen. Dankzij het bleken van tanden kan met deze glimlach op elke leeftijd krijgen. Door producten als Opalescence PF of andere soorten tandpasta kan je de gele kleur wat verbergen. Daarover vind je meer op de tandpasta pagina.

 

Het hebben van gele tanden kan grote psychische gevolgen hebben. Soms zal men er zelfs erg onder lijden omdat ze zich schamen. Men durft niet meer te lachen omdat de mensen in je buurt de gele tanden zouden zijn. En dat is niet prettig om met die gedachte je dag te beginnen. Daarom is het belangrijk om er iets aan te doen, aan de gedachte en je tanden. Je tanden drie keer poetsen per dag zal niet altijd helpen omdat de gele kleur door normale tandpasta niet weg gaat.

Wittetandenhuis.nl

Het is wel zo dat gele tanden vaak sterker zijn dan witte tanden. Dat komt omdat deze tanden meer glazuur bezitten en slechte producten beter kunnen afstoten.

"Tanden poetsen met een elektrische tandenborstel, poetst je tanden drie keer zo goed dan een klassieke tandenborstel. Daarom is het soms belangrijk om een elektrische tandenborstel aan te schaffen omdat deze niet zo duur zijn en toch een groot resultaat hebben!"