De nadelen

Er zijn natuurlijk ook enkele nadelen waar je voor moet opletten. Deze nadelen zijn natuurlijk niet voor iedereen van toepassing.

Er zijn enkele nadelen bij het bleken van tanden. Wij hebben de belangrijkste nadelen opgeschreven zodat u weet wat er kan gebeuren na een behandeling en dus niet met een mond vol tanden zult staan

Het belangrijkste nadeel is dat het effect van de gebleekte tanden na een twee tot drietal jaren terug zal verdwijnen. Hierna zal je kunnen kiezen of je opnieuw een behandeling laat doen of niet. Wij raden je ook aan om tijdens de zwangerschap periode van 9maanden geen tanden te laten bleken omdat er dan gevolgen zijn voor u en het kind. Het is beter dat je voor de behandeling gaat stoppen met roken omdat dit de behandeling niet ten goede zal komen.

Wittetandenhuis.nlOok is het resultaat nooit voorspelbaar, dus je weet nooit op voorhand of het effect opvallend zal zijn of niet. Daarom raden wij aan om na de behandeling je levenswijze een beetje aan te passen. Vooral het stoppen van roken is belangrijk na de behandeling. Dit is niet alleen goed voor je tanden maar ook voor je gezondheid en die van rondom u. Dagelijks de dag beginnen met enkele tassen koffie of heel de dag door koffie drinken moet gedaan zijn. één tot twee tassen per dag is meer dan genoeg! Met andere woorden, probeer gezonder te leven zodat je lichaam en je tanden terug frisse lucht krijgen.